خلاصه اطلس صنایع خلاق ایران (ستاد توسعه فناوری های فرهنگی، نرم) ؛ اما و اگر ها

خلاصه اطلس صنایع خلاق ایران (ستاد توسعه فناوری های فرهنگی، نرم) ؛ اما و اگر ها
خلاصه اطلس صنایع خلاق ایران (ستاد توسعه فناوری های فرهنگی، نرم) قبل از ارائه خلاصه کوتاه از اطلس صنایع خلاق ایران که در 9 مهر سال 1403 توسط تیم آقای جمشید گراوند (رئیس هیئت مدیره شرکت نقش کلیک) تدوین شده و آقای حسنلو دبیر ستاد فناوری های فرهنگی و نرم معاونت علمی ، فناوری و اقتصادی دانش بنیان ریاست جمهوری از آن رونمایی کردند. ابتدا با واژه شناسی اطلس آشنا بشیم، به طور کلی ریشه این …
ادامه مطلب

مرگ خالق «قدرت‌نرم» جوزف نای

مرگ خالق «قدرت‌نرم» جوزف نای
مرگ خالق «قدرت‌نرم» جوزف نای  خالق مفهوم  قدرت نرم  و نویسنده کتاب های  راه‌های موفقیت در سیاست جهانی (2004) قدرت نرم،  پارادوکس قدرت آمریکایی: چرا تنها ابرقدرت جهان نمی‌تواند به‌تنهایی عمل کند (2002)، از قدرت به‌عنوان ابزاری برای جذب و تأثیرگذاری یاد کرده است که فراتر از ابعاد نظامی و اقتصادی، شامل فرهنگ، ارزش‌ها و سیاست‌های دیپلماتیک از شاخص هایی جدید به کار برد که  تا قبل از او کمتر کسی …
ادامه مطلب

جایگاه جهانی صنایع خلاق

جایگاه جهانی صنایع خلاق
جایگاه جهانی صنایع خلاق ؛ زنان و نسل Z و آسیب های اجتماعی اصطلاح صنایع خلاق اشاره به طیفی از صنایع نرم دارد که کارکردهای اجتماعی تعریف شده و مشخصی دارند و مانند هر صنعتی دیگر و حتی بیش از اغلب صنایع موجود، ارزش افزوده ی اقتصادی باشند. ویژگی بارز این صنایع آن است که برای تولید کالاهای موردنظر خود، به جای بهره گیری از مواد اولیه ی طبیعی و معدنی، از …
ادامه مطلب

ملت خلاق استرالیا در 1404

ملت خلاق استرالیا در 1404
ملت خلاق استرالیا در 1404! در سال های آغازین دهه ی 1990 و نخستین بار در استرالیا مفهوم صنایع خلاق پدید آمد. در آن زمان دولتمردان استرالیا یک چشم انداز بلندمدت برای کشورشان تدوین نمودند که طی آن ملت استرالیا باید به یک «ملت خلاق » تبدیل شود که تکیه گاه اقتصادی آن صنایع خلاق است. دولت انگلیس، این صنایع را به عنوان صنایعی که اصل و ریشه ی خود را …
ادامه مطلب

از وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش انگلستان

از وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش انگلستان
از وزارت فرهنگ، رسانه و ورزش انگلستان تا وزارت ورزش و جوانان ایران دپارتمان فرهنگ، رسانه و ورزش از فرهنگ، هنر، رسانه، ورزش، گردشگری و جامعه مدنی در سراسر انگلستان حمایت می‌کند – با به رسمیت شناختن موقعیت پیشرو جهانی بریتانیا در این زمینه‌ها و اهمیت این بخش‌ها در کمک به اقتصاد، شیوه زندگی و شهرت ما در سراسر جهان.این بخش از ورزش برای همه در هر سطح حمایت می …
ادامه مطلب

صنایع خلاق یا صنایع فرهنگی؟

صنایع خلاق یا صنایع فرهنگی؟
صنایع خلاق یا صنایع فرهنگی؟ این دو واژه جز واژگانی هستند که در برخی از موارد همپوشانی معانی با هم دارند و می توان به جای هم نیز بکار برده شوند و اصطلاحاً مترادف هم هستند. علیرغم وجود شباهتهای معنایی بین «صنایع فرهنگی» و «صنایع خالق»، یافتن وجه تمایز بین آنها آسان نبوده و دلیل اصلی آن همپوشانی معانی دو مفهوم است. یکی از تفاوتهای عمده در تعریف این دو واژه گزینش و …
ادامه مطلب

هنری فورد و چالش منابع انسانی

هنری فورد و چالش منابع انسانی
هنری فورد با یک مشکل مواجه بود! رشد روزافزون شهرت خودرو مدل T کارخانه فورد، موجب شد او دوباره به تولید انبوه فکر کند. آقای فورد قبلا در سال 1913 خط مونتاژ متحرک را در "هایلند پارک" خود واقع در ایالت میشیگان راه اندازی کرده بود که خیلی بهتر از آنچه تصور می کرد، کار می کرد. سال قبل از نصب این خط مونتاژ، با دوبرابر کردن تعداد نیروی کار، …
ادامه مطلب

وانمود و امر بر واقعیت بودریار

وانمود و امر بر واقعیت بودریار
ژان بودریار متفکر و نظریه پرداز پست مدرن در سال (1929) در شهر رنس فرانسه به دنیا آمد. پس از پایان تحصیلات، به تدریس جامعه شناسی در سطح آموزش متوسطه پرداخت و تا سال 19۶۶ که از رساله خود تحت عنوان «نظام ابژه ها» در دانشگاه نانتر پاریس دفاع کرد، به این حرفه ادامه داد. بودریار در سال های دهه 70 و 80 مدعی شد ما در عصر وانموده ها …
ادامه مطلب

چند کلام با ریچارد مک کی روتی

چند کلام با ریچارد مک کی روتی
چند کلام با ریچارد مک کی روتی ریچارد رورتی می‌گوید: در اعماق و درون ما چیزی جز آنچه که خود قرار داده‌ایم، وجود ندارد. نه معیاری که خود به وجود نیاورده باشیم، نه موازینی برای عقل، … و نه مبحثی جدی که تابع رسوم و رفتار ما نباشد. حقیقت آن است که به کار آید. ریچارد مک کی رورتی (به انگلیسی: Richard Rorty) (زادهٔ ۴ اکتبر 1931 – درگذشتهٔ ۸ …
ادامه مطلب

نقد فرهنگی چارلز جنکس

نقد فرهنگی چارلز جنکس
چارلز جنکس ( Jencks Charles ) معمار و منتقد مشهور آمریکایی است که طی سه دهه اخیر حضوری موثر در عرصه سبک‌شناسی، نقد و بررسی و تدوین مبانی نظری معماری معاصر داشته است.چارلز در 21 ژوئن 1939 میلادی چشم به جهان هستی گشود. بسیاری او را روزنامه‌نگاری پرهیاهو و پرسروصدا می‌دانند ولی این واقعیت غیرقابل انکار را باید پذیرفت که روند شکل گیری نقد و حتی بررسی شیوه‌های خاص از …
ادامه مطلب

جستجو در مقالات

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید